Gør dit hjem mere sikkert – prøv en gratis alarmtest

Flere og flere danskere får en alarm til deres bolig, og det er der mange gode grunde til, som vi vil løbe igennem for dig i dette indlæg. Hvis du også vil gøre dit hjem mere trygt og sikkert, så kan du i bunden af denne side prøve alarmtesten og få et skræddersyet tilbud, der passer til din bolig og dit behov.

Hvorfor få en alarm? 3 gode grunde til at få en alarm til din bolig

Vi har samlet 3 gode grunde til at få en alarm til din bolig:

  • Tryghed når du er hjemme
  • Tryghed når du er på farten
  • Billigere indboforsikring

Tryghed når du er hjemme
Mange får en alarm, fordi de lige har haft indbrud eller nogen i nabolaget har. Det giver en følelse af utryghed, for tanken om en fremmed, der lister rundt i vores hjem, er skræmmende.

En alarm kan forebygge indbrud, da det holder de fleste indbrudstyve væk. Studier viser, at et alarmsystem kan reducere risikoen for indbrud med over 70%. Skulle uheldet alligevel være ude vil en alarm også muliggøre, at hjælpen kan ankomme hurtigt.

Tryghed når du er på farten
En alarm kan ikke kun øge trygheden, når du er hjemme. Den kan også gøre dig mere tryg, når du er på farten. Alarmen gør det muligt for jer at tage på ferie uden at være bekymret for jeres bolig, når den står tom i mellemtiden. Det betyder også, at I ikke behøver at få venner eller familie til at passe huset, mens I er væk. En alarm mindsker således risikoen for at jeres ejendele eller affektionsværdier bliver stjålet.

Alarmen kan også skabe en større tryghed i hverdagen, hvis du har børn, der er alene, når de kommer hjem fra skole.

Billigere indboforsikring
Mange forsikringsselskaber tilbyder en billigere indboforsikring, hvis du monterer en alarm. Såfremt du installerer en alarm i dit hjem er det således værd at undersøge, om du kan få en billigere indboforsikring hos dit forsikringsselskab.

Vil mit kæledyr sætte alarmen i gang?

Mange alarmer er i dag censorbaseret. Det betyder, at alarmen reagerer på bevægelser, efter den er slået til. Betyder dette så, at du ikke kan få censoralarm som kæledyrsejer? Nej, naturligvis ikke. Teknologien i dag tillader nemlig, at du kan få en alarm med kæledyrsfiltrering, hvilket sikrer, at din kat eller hund ikke sætter alarmen i gang.

Læs også: Har du brug for en ladeboks til elbilen? Få penge retur når du lader

Verisure Alarmtest

Ved at tage en alarmtest kan du få et skræddersyet tilbud, der passer lige til dit behov. Uanset om du skal bruge en alarm til et sommerhus, lejlighed, hus eller erhverv, så er der en mulighed til dig.

Når du skal have et alarmsystem kan du både få sikret din bolig imod indbrud, brand og/eller overfald. Så kan du være helt tryg i dit eget hjem.

Flere artikler til dig