Murer og murerfirma

Står du med et byggeprojekt eller et husbyggeri, hvor du skal bruge en murer? Så er det en rigtig god idé, at hente 3 uforpligtende tilbud på din opgave, før du vælger hvilken murer du vil hyre til opgaven. Det er helt gratis og det giver dig overblik over priserne på markedet, så du kan tage det bedste valg til dit byggeprojeket.

Der er mange penge at spare ved at afsøge mulighederne og indhente tilbud fra flere murerfirmaer. Det er desuden virkelig nemt. Du slipper for selv at finde og kontakte murerfirmaer. I stedet skal du blot beskrive din opgave, sende den ind og så kan du læne dig tilbage, mens tilbudende ruller ind.

https://husbyggeriet.dk/omfugning

Hvis du står med et bygge- eller renoveringsprojekt, så er der en relativt stor sandsynlighed for at du skal bruge en murer. Et murerfirma kan hjælpe dig med at løse mange forskellige typer af opgaver, både inde og ude.

Vi hjælper dig med at få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. På den måde sørger du for, at du har undersøgt markedet grundigt – og der kan faktisk også være penge at spare. Ofte ser vi besparelser på mellem 10% og 40% ift. den pris man ville have fået hvis man bare havde bedt ét murerfirma om et tilbud.

De murerfirmaer, der giver tilbud på din opgave er naturligvis godkendte og professionelle, så du kan være sikker på at de kan leve op til det de lover og levere et godt resultat til en fornuftig pris.

Få 3 gratis tilbud på murerarbejde

Det kan virke som en stor opgave, at skulle i gang med et bygge- eller renoveringsprojekt. Der skal hyres håndværkere, laves planer, findes materialer osv. Man vil altid gerne have, at det går godt første gang – også når det handler om at hyre en murer. Det kan hurtigt blive både dyrt og træls, hvis man skal til at have rettet op på eventuelle fejl.

Hvis du henter 3 gratis tilbud på din mureropgave, så kan du spare dig selv for meget af besværet. For det første, så vil du kun modtage tilbud fra kvalificerede og profesionelle murere, som har vurderet, at de kan løse din opgave.

For det andet, så får du bedre mulighed for at sondere markedet. Du finder nemt ud af, hvad et realistisk prisniveau er i dit område. Det hjælper dig til at vælge et tilbud, der ikke er for dyrt, men heller ikke for billigt.

Slutteligt, så sparer det dig for en masse tid og besvær. Det er tids- og energikrævende at  skulle kontakte flere forskellige murerfirmaer. Du skal blot sørge for at beskrive din mureropgave bedst muligt og så kan du bare se tilbudende tikke ind.

For at modtage 3 gratis tilbud fra en murer skal du blot udfylde følgende (brug dette link):

 1. En beskrivelse af din opgave – husk at være grundig, men også præcis, så det er nemt at forstå hvad din mureropgave går ud på.
 2. Eventuelle billeder – dette kan være smart fordi det kan give murerfirmaerne, som byder, en bedre forståelse af opgaven.
 3. Din kontaktoplysninger.

Efter du har udfyldt dette, så indsender du din opgaver og så er dit arbejde faktisk gjort, indtil du skal udvælge et murerfirma til din opgave.

Hvilke opgaver kan en murer løse?

En murer er lidt ligesom en tømrer – en meget alsidig håndværker, som kan løse en bred vifte af opgaver. Både når det gælder nybyg og renovering. Der er altid et eller flere murerfirmaer involveret når det gælder nybyggeri. Men faktisk er murerfirmaer også en vigtig del af stort set alle renoveringsprojekter. Man skal f.eks. bruge en murer, hvis man ønsker at renovere sit badeværelse. Det er nemlig en murer, der står for at lægge fliser og klinker i vådrum.

Derudover er en murer selvfølgelig god til at løse mange af de opgaver, som har med husets ydre at gøre. Det vil sige opgaver relateret til mure, sokkel, facade, tag mm. Opmuring af en væg er selvfølgelig et af specialerne hos en murerfirma, men dertil kommer også fugning og facade, f.eks. hvis du ønsker dig en vandskuret facade.

Eksempler på nogle af de opgaver, som en murer kan løse:

 • Bygge mure, vægge og lave murværk i både ved nybyg og renovering
 • Opmuring, facadepuds, vandskuring
 • Flise- og klinkearbejde i badeværels, køkken, bryggers etc.
 • Fugning og fugearbejde
 • Skorsten
 • Sokkel og sætningskader/sætningsrevner
 • Lægge tagsten på nyt tag og udbedre skader på tag

Hvad koster en murer og murerarbejde?

Som med så mange andre håndværkere, varierer prisen for en murer. Et murerfirma vil typisk opgive deres pris, som en samlet projekt pris, hvor denne er baseret på en sum af timepris (gange timer), materialepriser og kørsel. Du kan selvfølgelig altid sammenligne projektprisen, men det anbefales også at kigge på timeprisen for murerfirmaet. Timeprisen giver nemlig det mest rene sammenligningsgrundlag, hvorimod der med materialer, kan være forskel på hvilke materialer, der bruges.

Et murerfirma baserer typisk sin pris på:

 1. Timepris x antal timer
 2. Materialer
 3. Kørsel & diverse

Summen af dette giver projektprisen.

Når man taler om timeprisen for en murer, så varierer denne som sagt fra murerfirma til murerfirma. Den kan også afhænge af landsdel og om du skal bruge en murer i en af de større byer. En murer i København vil typisk have en højere timepris end en murer i Vestjylland. Derfor er det også svært præcist at definere hvad prisen for en murer er. Men du kan forvente en timepris på mellem 300 kr. og 600 kr. pr time.

Det er selvfølgelig vigtigt, at tage højde for andre parametre end prisen, når du skal vælge en murer. Kvaliteten af arbejdet, deres erfaring med lignende opgaver, leveringstid osv. spiller også ind, når du skal vælge en murer til dit byggeprojekt.

Det kan f.eks. godt være at murerfirma A tager 300 kr. per time, hvor murerfirma B tager 500 kr. men A skal bruge en uge mere på projektet end B. Det kan også være at B leverer bedre kvalitet end A og løsningen dermed er mere langtidsholdbar og totalt set, har en højere værdi på længere sigt. Disse (lidt forenklede) eksempler, viser altså at der kan være flere ting end blot timeprisen, som du bør tage i betragtning.