7000 Fredericia

Simple Homes A/S

Simple Homes A/S udlejer og handler med beboelsesvogne herunder også toilet-, bad-, bryggers-,  køkken-, kontor- og mandskabsvogne. Vores hovedlager ligger i Fredericia og vi leverer til hele landet, også med kort varsel.

Kategori: Beboelsesvogne
Kontakt denne partner
Telefon: +45 70 77 77 44
E-mail: info@simplehomes.dk
Beskrivelse af

Simple Homes A/S

Simple Homes A/S er stiftet tilbage i 2016. Siden dengang er det gået rigtig stærkt og vi er i kraftig vækst. Vi har i 2019 indkøbt 145 nye vogne, i 2020 68 nye vogne, i 2021 140 nye vogne, samt 100 nye vogne til 2022. Så vi udvider konstant vores vognpark og faciliteter.

Beboelsesvogne kommer i mange forskellige størrelser til mange forskellige formål. Før du lejer en vogn, er det derfor altid en god idé at tjekke, om du nu også har fat i den helt rigtige model. Derfor hjælper vi dig lidt på vej med en vejledning til valg af beboelsesvogn samt en overskuelig gennemgang af ofte stillede spørgsmål.

Hvilken beboelsesvogn skal jeg vælge?

Nedenfor er vist en række spørgsmål, du med fordel kan stille dig selv, før du går i gang med at kigge efter drømmevognen.

Hos os er der nemlig altid mulighed for at justere vognen, så den passer til dig.
Leder du ikke efter en vogn til beboelse? Find toiletvogne, mandskabsvogne, skurvogne til opbevaring m.m. på vores komplette liste over vogne til leje.

Nyttige spørgsmål til valg beboelsesvogn

  • Hvor mange personer skal vognen kunne rumme?
  • Skal du kunne vaske og/eller tørre tøj?
  • Skal du kunne lave mad i vognen?
  • Hvor højt vægter du komfort?
  • Hvor meget betyder prisen?
  • Hvor længe skal du/I bo i vognen?
  • Skal du bo sammen med familie, kolleger eller noget helt tredje?
  • Er der behov for adskilte rum?

Vi sælger også nye vogne
Alle vogne laves ud fra kundespecifikke tegninger, så næsten kun fantasien sætter grænserne. Vognene produceres i vedligeholdelsesfri kvalitets materialer med helstøbt glasfiber tag og med en ny type gulv uden organiske materialer i, så gulvet vil aldrig kunne rådne. Skal vi lave et uforpligtende tilbud på din næste vogn? Så kontakt os for at høre mere.

Da vi er et firma i konstant udvikling, har vi kun mulighed for at vise et udpluk af vores vogne og services på hjemmesiden. Kontakt os gerne for at få yderligere information.

Pris: kr.
5 personers luksus beboelsesvogn
En stor og rummelig luksus beboelsesvogn, hvor der er plads til alle. Prisen er leje per måned inkl. moms.
Pris: kr.
2 personers XL beboelsesvogn
En vogn, der er perfekt til parret, der skal bruge et midlertidigt hjem ifbm. byggeri. Prisen er leje per måned inkl. moms.
Pris: kr.
Mobilt badeværelse / Bryggers
En specialdesignet toiletvogn med både toilet, bad og vaske/tørremaskine. Prisen er leje per måned inkl. moms.