Sådan kan du spare på varmeregningen

https://husbyggeriet.dk/saadan-kan-du-spare-paa-varmeregningen

Sådan kan du spare på varmeregningen

Spar på varmeregningen med dette super tilbud, som gælder indtil 1/4 2023!

Er du træt af høje varmeregninger og ineffektiv opvarmning af dit hjem? Så er en varmepumpe måske lige det, du har brug for. Hos os tilbyder vi både en abonnementsløsning og en købsløsning med serviceaftale, og vi kan endda installere din varmepumpe inden for 1-2 måneder efter bestilling af vores uforpligtende tilbud.

Ingen ekstra regninger

Med vores abonnementsløsning slipper du for en stor investering og alt besværet ved installationen af en varmepumpe. Vi står for alt arbejdet og tager os af eventuelle reparationer og service, så du ikke skal tænke på ekstraregninger. Vores købsløsning med Fuld Serviceaftale er også en god mulighed, hvis du ønsker at have din varmepumpe dækket i op til 10 år.

Nærvarme klarer det hele

Uanset om du vælger abonnementsløsningen eller købsløsningen med serviceaftale, inkluderer vores tilbud komplet installation i høj kvalitet. Det betyder, at vi sørger for alt fra varmtvandsbeholder og buffertank til bortskaffelse af dit gamle fyr. Og hvis du ønsker at skifte fra gasfyr til varmepumpe, tilbyder vi gratis afkobling af dit gasfyr, mens ordningen kører. Det betyder, at du kan spare ca. 8.000 kr. på din elafgift.

Spar på varmeregningen og 10.000 kr. hvis du er hurtig

Lige nu har vi et kampagnetilbud, hvor du kan spare 10.000 kr., når du vælger en købsløsning med Fuld Serviceaftale inden 1. april. Det er altså en god mulighed for at få installeret en effektiv varmepumpe til en endnu bedre pris.

Så hvis du ønsker at reducere dine varmeudgifter og samtidig tage et grønt skridt i retning af en mere bæredygtig fremtid, så skal du ikke tøve med at kontakte os og bestille vores uforpligtende tilbud. Vi sørger for at installere din varmepumpe hurtigt og effektivt, så du kan nyde godt af de mange fordele ved en varmepumpe allerede i løbet af kort tid.

 

Læs også: Har du brug for en ladeboks til elbilen? Få penge retur når du lader

Få gratis og uforpligtende tilbud på varmepumpe

Få et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe med komplet installation i høj kvalitet.  Op til 10 år uden ekstraregninger til reparationer m.m.

Køb inden 1. april med fuld service, så kan du spare 10.000 kr.

Bestil et tilbud nu og hør mere.

Flere artikler til dig