Tømrer og tømrerfirma

Find en tømrer eller et tømrerfirma til din bygge- eller renoveringsopgave. Går du med planer om at skulle starte et byggeprojekt, hvor du har brug for en tømrer? Så kan du kan nemt få 3 tilbud på din opgave – det er helt gratis og uforpligtende.

Det er en rigtig god måde at afsøge mulighederne på og der kan sagtens være penge at spare, hvis du vælger at se markedet an og indhente tilbud fra flere tømrerfirmaer. Du bestemmer helt selv, om du vælger at gå videre med et af de tilbud du modtager.

Hvad koster en tømrer?https://husbyggeriet.dk/find-haandvaerker/

Der kan være mange situationer, hvor du har brug for hjælp fra en tømrer. En tømrer er meget alsidig og kan generelt løse mange opgaver. Det gælder feks arbejde ift. konstruktion, træ og meget mere. Så uanset om du står med et helt byggeprojekt, et renoveringsprojekt eller noget tredje, så vil du ofte skulle bruge en tømrer.

Få 3 gratis tilbud på tømrerarbejde

Der er rig mulighed for at finde en tømrer eller et tømrerfirma online. De fleste tømrere har i dag en hjemmeside og kan findes på Google, så det er egentlig bare med at starte søgningen. De mange resultater bliver hurtigt meget uoverskuelige. Det kan være svært at vurdere om det ene tømrerfirma er bedre end det andet – og det er en omfattende proces, at skulle indhente tilbud fra dem hver især.

Det har vi heldigvis en løsning på. Du kan kvit og frit, får 3 gratis tilbud fra et tømrerfirma. Dette gør vi i samarbejde med 3byggetilbud.dk, som har strømlinet hele processen, så du blot skal beskrive din tømreropgave og så vil du modtage 3 gratis tilbud fra kvalificerede tømrerfirmaer.

Hvilke opgaver kan en tømrer løse?

En af fordelene ved at hyre en tømrer, er at denne ofte kan løse en bred vifte af opgaver. Du vil have brug for en tømrer, i næsten hvilket som helst byggeprojekt. Den klassiske tømrer arbejder i træ. En god huskeregel er, at du som oftest ville skulle have fat i en tømrer, hvis dit projekt har med tørt materiale at gøre, f.eks. træ og gips. De arbejder desuden både inde og ude.

Eksempler på nogle af de opgaver, som en tømrer kan løse:

  • Køkkenrenovering og opsætning af køkken
  • Generelt arbejde i træ – f.eks. træfacade, carport, skur, hegn og lignende
  • Tagrenovering
  • Lægning af nyt tag
  • Opsætning af loft, gipsvægge mv.
  • Gulve, lister, trapper
  • Døre og vinduer
  • Tilbygning, nybyg mv.
  • Træterrasse
  • Konstruktionsopgaver

Hvad koster en tømrer og tømrerarbejde?

Hvis du skal i gang med et projekt, hvor du skal bruge en tømrer, så har du sikkert tænkt over,  hvad det egentlig vil koste dig. Prisen for en tømrer og tømrerarbejde kan variere forholdsvist meget. Prisen afhænger både er tømrerens erfaring, kvalitet, placering i landet osv. Det er klart, at jo bedre en tømrer, jo højere vil prisen også ofte være.

En tømrer opgiver som oftest sine priser på baggrund af en fast timepris. Typisk ser vi at en tømrer koster mellem 300 og 600 kr. i timen inklusiv moms. Derudover vil man blive påregnet prisen for de materialer, som tømrerfirmaet skal indkøbe til at løse din opgave. Det er lidt forskelligt om tømreren, der giver dig et tilbud, opgiver sin pris som en samlet pris eller en pris, hvor du kan se estimeret antal timer og derfra udregner totalprisen.

Det kan være en fordel at få en fast pris fra en tømrer, da man derved er bedre dækket  mod uforudsete udgifter. Arbejder tømreren udelukkende ud fra en timepris, så kan det hurtigt løbe op hvis der er noget uforudset, der f.eks. kræver 5 eller 10 timers ekstra arbejde.

Som med så mange andre håndværksfag, så vil der ofte være en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Da du som køber ofte skal leve med resultatet i mange år frem, så kan det for det meste godt betale sig at give lidt ekstra for kvalitet og godt håndværk.