Tre robotter, der gør dit liv nemmere

https://husbyggeriet.dk/tre-robotter-der-goer-dit-liv-nemmere/

Kunne du godt tænke dig, at slippe for nogle af de sure pligter i hjemmet? I det her indlæg vil vi kigge lidt nærmere på nogle gode hjælpere, som er til for at du kan bruge din tid på det du har lyst til, i mens de ordner dine opgaver både inde og ude.

Hvis du ikke allerede har regnet det ud fra overskriften og indledningen, så er det selvfølgelig robotter vi taler om. Ikke robotter i den form, man har set på film, men i lidt mindre og mere husligt format. Vi kommer med tre bud på de robotter, du bare må have i dit hjem. Når først du har dem, så kan du ikke leve uden.

Slip for at støvsuge med en robotstøvsuger

En af de pligter, der ofte skal klares, er støvsugning. Det er ikke altid det mest tillokkende at skulle i gang med og netop af den grund, er robotstøvsugeren i de senere år, blevet et enormt hit hos forbrugerne. For hvem vil ikke gerne slippe for at skulle støvsuge hver uge?

En robotstøvsuger kan i ordets forstand, hjælpe dig med at holde et pænt og rent gulv i dit hjem.

Den stigende popularitet blandt forbrugerne har betydet, at markedet for robotstøvsugere er blevet til at komme ind på. Hvor disse robotter førhen kunne gå hen og blive rigtigt dyre, så kan de i dag købes til priser helt ned til 1.000-1.500 kr.

De flestes behov vil være rigeligt dækket af robotstøvsugere til maks 5.000 kr. Der findes masser af gode mærker på markedet, som laver intelligente robotstøvsugere. De kan selv finde rundt, de ved selv hvornår de skal køre og de kan nemt styres via apps. Robotstøvsugeren kan være den hjælper du har manglet, så vi vil helt klart anbefale dig at kigge efter sådan en, hvis du går med overvejelserne.

Læs også: Guide til gardiner så du får de perfekte gardiner.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Ingen gider gulvvask – du skal have en robotgulvvasker

Den sidste robot, som vi lige vil slå et slag for, er robotgulvvaskeren. Det er modsat de to andre robotter, nok ikke den mest kendte robot på markedet.

Men robotgulvvaskeren er faktisk utroligt god til det den kan. Den kører ligesom robotstøvsugeren, rundt på dit gulv, men fremfor at støvsuge, så vasker den dit gulv.

Når en robotgulvvasker kører rundt, så sidder der forrest en spray, som sprøjter vand ud på gulven foran den. Herefter kører den over det våde område med de klude, der sidder under den. Det største minus ved en robotgulvvasker er, at den naturligvis skal fyldes med vand og at kludene løbende skal skiftes.

Er du på jagt efter en robotgulvvasker, så går vores anbefaling til iRobots, Braava Jet M6. Den kan fås for knap 4.000 kr. men så køber du også en af de bedste, der er på markedet.

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

https://husbyggeriet.dk/tre-robotter-der-goer-dit-liv-nemmere/

Flot græsplæne året rundt med en robotplæneklipper

Den næste robot på listen er robotplæneklipperen. Det er højst sandsynligt også en robot, du allerede kender til. Den har nemlig også oplevet stigende popularitet og kører i dag rundt i manges have eller på offentlige græsplæner.

En robotplæneklipper fungerer i bund og grund ligesom en robotstøvsuger. De mest markante forskelle er selvfølgelig at en robotplæneklipper slår græs fremfor at støvsuge gulv og derudover skal den også have lidt mere hjælp ift. hvor den skal køre rundt.

Robotplæneklipperen har nemlig ikke den luksus, at der er fysiske vægge, der virker som grænserne for hvor den skal køre. Derfor kræver langt de fleste af disse typer robotter, at du placerer en ledning/snor langs din græsplæne. Denne fungerer som grænsen for hvor robotplæneklipperen må køre.

Der er ingen tvivl om at en robotplæneklipper er en rigtig fin investering. Den gør det mest selv og sørger for at din græsplæne står skarpt, når du kommer hjem – du skal ikke røre en finger. De koster typisk lidt mere end robotstøvsugerne, blandt andet fordi at de skal kunne holde til vind og vejr. Man kommer dog stadig langt for 3.000-5.000 kr. hvis man er på jagt efter at købe en robotplæneklipper til haven.

Flere artikler til dig