Luksus i dit uderum

https://husbyggeriet.dk/luksus-i-dit-uderum

Skal haven være en oase?

Feriestemning med et strejf af luksus i din have

Hvis du vil gøre oplevelsen i din have luksuriøs, kan du overveje at opstille et glampingtelt i haven. Glampingtelte er mere rummelige og komfortable end almindelige telte. Med et glamping telt kan du og din familie nyde sommeren mere, fordi I kommer til at opholde jer mere udendørs. Det giver simpelthen et strejf af luksus til hverdagen og hele familien kan opholde sig i et glampingtelt.

Små øjeblikke af glæde og afslapning kan have en stor indvirkning på vores dagligdag. Du kan skabe din helt egen lokale oase med et glamping telt i haven,  hvor du kan trække dig tilbage fra hverdagens stress og jag og finde indre ro og fred.

Dét at opholde sig udendørs gør os mere afslappede – og et glamping telt giver dig det bedste fra begge verdene: Natur og komfort. Så med et glamping telt, får du lyst til at opholde dig udenfor, fordi du ikke behøver at skulle bo primitivt. Overnatning i naturen kan være en kilde til nysgerrighed og glæde- måske især med et glampingtelt.

Glampingtelte tilbyder nemlig en fantastisk måde at opleve naturen på, uden at skulle give afkald på komforten. Amaroq Glamping har  specialiseret sig i at tilbyde telte af topkvalitet, der har alt, hvad du behøver for at få den perfekte overnatningsoplevelse.

Børn elsker at sove udenfor

Børn ofte elsker at sove udendørs, men voksne kan have lidt svært ved at slippe af med den indre stemme, der siger “nej tak”. Men sådan behøver det ikke at være! Med et skønt glampingtelt, vil du finde glæden ved at sove i telt frem igen, så hele familien kan nyde en aften – eller hele sommeren- i naturen.

Se udvalget af glampingtelte her

Vil du gerne bruge haven mere og skabe et lækkert og luksuriøst uderum i din have?

Så du og din familie kan nyde sommeren mere?

Se det store udvalg af glamping telte her og lad dig inspirere.

Et robust telt

Et glamping telt er typisk en stor, rummelig teltkonstruktion med høje lofter, store vinduer og døre. Der er ofte masser af plads til en stor seng, et spisebord, stole og måske endda et lille tekøkken.

Glamping teltene er designet til at tåle selv det hårdeste regnvejr og samtidig give en åndbar og dejlig atmosfære inde i teltet. Du kan få ekstra luft ind ved at klappe siderne op.

Alt det nødvendige medfølger

Alt er inkluderet i vores telte – fra pløkker til barduner og bund. Det eneste, du skal gøre, er at tage din familie med ud i naturen og nyde det hele. Det giver jer oplevelser for livet, og I kan tilbringe sommeren i naturen uden at mangle noget. Det er som at holde ferie fra hverdagen, at kunne opholde sig og sove i et glamping telt.

Get-aways

Glamping telte kan købes eller lejes til campingture eller andre arrangementer, hvor komfort og luksus er en prioritet. De er populære blandt mennesker, der ønsker at tilbringe tid i naturen, men samtidig ønsker at nyde bekvemmelighederne ved et hjem eller hotelværelse.

Hvis du ikke har plads til et glampingtelt i haven, kan du overveje, et get-away i et glampingtelt.  Kombinationen af natur og luksus er virkelig skøn.

Læs også:Højbede til haven

Flere artikler til dig